Мартеници с Кауза

Комбинирай пакет от натурален прах и омекотител за пране с пакет от 10 мартеници за близките. Мартениците са изработени от децата в Дома за юноши в с. Ново Село.

Тази година вземи подкрепи българския обичай с ръчно израчотени мартеници в България. При това от деца в неравностойно положение.

Подкрепи българското производство!
Донеси усмивка на дете в неравностойно положение!

Пакетни предложения

с безплатна доставка до офис на Еконт
 

За нашите натурални прах за пране и препарат за съдомиялна машина

Произвеждаме праха за пране изцяло от натурални съставки, които са безвредни за кожата, но също и за природата. Опаковаме в рециклируеми опаковки за многократна употребя. Ароматизираме го с етерично масло – лавандула, цитронела и бор.

За хора с прекормерна чувствителност предлагаме и прах за пране без аромат, тъй като етеричните масла могат също да бъдат дразнител за нежната кожа.

Във формулата за препарата за съдомиялна машина влагаме само суровини, които се използват за хранителни добавки. Препъратът е в прахообразна форма, има мерителна лъжичка и се добавя в отделението за таблетки на миялната машина. Справя се чудесно на екологична програма.

Амалина пакет без аромат

Съставки и начин на употреба

Натурален прах за цветно и бяло пране

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); морска сол; сапунена база на растителна основа; етерично масло ЛАВАНДУЛА;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 30 гр (4 лъжички – лъжичката е в кутията) за 1 пералня;

Натурален прах за БЯЛО пране

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); кослородна белина (натриев перкарбонат)морска сол; сапунена база на растителна основа; етерично масло;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 30 гр (4 лъжички) за 1 пералня; Да се използва програма на мин. 60°С, тъй като кислородната белина се активира при температура над 40°С.

Натурален препарат за съдомиялна машина

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); морска сол; лимонена киселина;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20 гр (2 ч.л.) за 1 съдомиялна – поставя се в разделението за таблетки;

Нашето ЗАЩО

За децата от дома в с. Ново Село

Червеният и белият вълнен конец в мартениците символизират здравето и са вестители на настъпващата пролет и новото начало. Мартеницата също така е символ на Майката Природа, като носи вярата в светлото бъдеще. Създава се с любов и се дарява на близките с почит.
Тази година нашите мартеници са ръчно изработени от децата от Дома за настаняване в с. Ново село.
За нас е радост не само да им помогнем, но да ги вдъхновим да творят.

Мартеници с благородна кауза

От нашите клиенти

амалина

ЗА НАС

Амалина е компания, която подпомага живота в съзвучие с природните закони. Ние даваме екологосъобразни решения за целенасочено и пълноценно използване на природните ресурси в домакинството. Вярваме, че качеството на натуралните продукти по нищо не отстъпва на това на химическите.

Нашите натурални перилни и почистващи препарати са част от концепцията ни за природосъобразен начин на живот, който цели опазване както на човешкия организъм от заболявания и алергични реакции, така и на природата от замърсяване.

Продуктите приготвяме в нашия цех, като към природните суровини добавяме и нашата любов.

АКО ИМАШ ВЪПРОСИ,

не се колебай:

Тел. 0898 556 989

Email: support@amalina.eu