Подаръчни пакети с Кауза

Идеи за прекрасен и практичен подарък за всяка домакиня с вкус към натуралните продути.

Включват натурален прах за пране, натурален препарат за съдомиялна машина и престилка, чанта или несесер, ръчно изработени от дома за юноши в с. Ново Село.

Донеси радост на любима жена с прекрасен подаръчен комплект!
Донеси усмивка на дете в неравностойно положение!

Пакетни предложения с кауза

с безплатна доставка до офис на Еконт
Десенът на несесера, чантата и престилката са примерни. Възможно е да получите продукт с различен десен в зависимост от наличните в дома платове.

За нашите натурални прах за пране и препарат за съдомиялна машина

Произвеждаме праха за пране изцяло от натурални съставки, които са безвредни за кожата, но също и за природата. Опаковаме в рециклируеми опаковки за многократна употребя. Ароматизираме го с етерично масло – лавандула, цитронела и бор.

За хора с прекормерна чувствителност предлагаме и прах за пране без аромат, тъй като етеричните масла могат също да бъдат дразнител за нежната кожа.

Във формулата за препарата за съдомиялна машина влагаме само суровини, които се използват за хранителни добавки. Препъратът е в прахообразна форма, има мерителна лъжичка и се добавя в отделението за таблетки на миялната машина. Справя се чудесно на екологична програма.

Амалина пакет без аромат

Съставки и начин на употреба

Натурален прах за цветно и бяло пране

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); морска сол; сапунена база на растителна основа; етерично масло ЛАВАНДУЛА;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 30 гр (4 лъжички – лъжичката е в кутията) за 1 пералня;

Натурален прах за БЯЛО пране

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); кослородна белина (натриев перкарбонат)морска сол; сапунена база на растителна основа; етерично масло;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 30 гр (4 лъжички) за 1 пералня; Да се използва програма на мин. 60°С, тъй като кислородната белина се активира при температура над 40°С.

Натурален препарат за съдомиялна машина

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); морска сол; лимонена киселина;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20 гр (2 ч.л.) за 1 съдомиялна – поставя се в разделението за таблетки;

Нашето ЗАЩО

Амалина е компания, която подпомага живота в съзвучие с природните закони.  Ние създаваме натурални перилни и почистващи препарати, които предпазват, както човешкия организъм от заболявания и алергични реакции, така и природата от замърсяване. Твърдим с думи и дела, че натуралните продукти са не по-малко ефективни от синтетичните.

Ние вярваме, че всеки бранд с дългосрочна визия следва не само да работи в полза на клиентите си, но и да допринася за обществото като цяло. 

За децата от дома в с. Ново Село

Юношите от дома в с. Ново село шият красиви цветни чанти и престилки, които продават на сергия.

Тази година обаче сергията е затворена от Общината.

В стремежа си да помогнем на децата да не преустановяват трудовата дейност, ние Ви предлагаме практични подаръчни пакети.

Закупувайки пакет с кауза за себе си или приятелка, не само носиш радост на получателя, но и помагаш на дете в неравностойно положение да намира смисъл в труда.

От нашите клиенти

амалина

ЗА НАС

Амалина е компания, която подпомага живота в съзвучие с природните закони. Ние даваме екологосъобразни решения за целенасочено и пълноценно използване на природните ресурси в домакинството. Вярваме, че качеството на натуралните продукти по нищо не отстъпва на това на химическите.

Нашите натурални перилни и почистващи препарати са част от концепцията ни за природосъобразен начин на живот, който цели опазване както на човешкия организъм от заболявания и алергични реакции, така и на природата от замърсяване.

Продуктите приготвяме в нашия цех, като към природните суровини добавяме и нашата любов.

АКО ИМАШ ВЪПРОСИ,

не се колебай:

Тел. 0898 556 989

Email: support@amalina.eu

0