Плажни пакети с Кауза

Комбинирай пакет от натурален прах и омекотител за пране с красива и практична текстилна чанта за плаж, изработени от децата в Дома за юноши в с. Ново Село.

Подкрепи българското производство!
Донеси усмивка на дете в неравностойно положение!

Пакетни предложения

с безплатна доставка до офис на Еконт
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ.

Десените на плажната чанта може да са различни от тези на изображенията.

За нашите натурални прах за пране и препарат за съдомиялна машина

Произвеждаме праха за пране изцяло от натурални съставки, които са безвредни за кожата, но също и за природата. Опаковаме в рециклируеми опаковки за многократна употребя. Ароматизираме го с етерично масло – лавандула, цитронела и бор, канела.

В праха за бяло пране добавяме кислородна белина, която поддържа дрехите снежно бели. Характерното за нея е, че се активира при температура от над 40 градуса.

Омекотителят съдържа лимонена киселина и етерично масло – достатъчно за омекотяване и деликатно ароматизиране на прането.

прах за пране, плажна чанта

Съставки и начин на употреба

Натурален прах за цветно и бяло пране

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); морска сол; сапунена база на растителна основа; етерично масло ЛАВАНДУЛА;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 30 гр (4 лъжички – лъжичката е в кутията) за 1 пералня;

Натурален прах за БЯЛО пране

СЪСТАВКИ: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); кослородна белина (натриев перкарбонат)морска сол; сапунена база на растителна основа; етерично масло;
Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 30 гр (4 лъжички) за 1 пералня; Да се използва програма на мин. 60°С, тъй като кислородната белина се активира при температура над 40°С.

Натурален омекотител за пране

СЪСТАВКИ: Лимонена киселина (лимонтозу), етерично масло;

Без тестове върху животни, без животински съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 2 – 3 чаени лъжички се сипват в отделението за омекотител на пералнята;

Нашето ЗАЩО

За децата от дома в с. Ново Село

Животът им е труден. Поне така изглежда за нас. За тях това е нормата. Живеем в една държава, но светът, който те познават, е много по-различен от нашия. Това са юношите от дома за деца без родители в с. Ново село, Видинско.

Важното е, че те искат да работят. Това е голяма победа за техния свят. Но нашият свят трудно приема техните дарове.

Предлагайки техните творби (а те наистина са хубави) на нашата страница (без да надбавка за нас), ние им осигуряваме достъп до нашия свят, който иначе е толкова труднодостъпен.

От нашите клиенти

амалина

ЗА НАС

Амалина е компания, която подпомага живота в съзвучие с природните закони. Ние даваме екологосъобразни решения за целенасочено и пълноценно използване на природните ресурси в домакинството. Вярваме, че качеството на натуралните продукти по нищо не отстъпва на това на химическите.

Нашите натурални перилни и почистващи препарати са част от концепцията ни за природосъобразен начин на живот, който цели опазване както на човешкия организъм от заболявания и алергични реакции, така и на природата от замърсяване.

Продуктите приготвяме в нашия цех, като към природните суровини добавяме и нашата любов.

АКО ИМАШ ВЪПРОСИ,

не се колебай:

Тел. 0898 556 989

Email: support@amalina.eu