Био прах за пране

5/5 - (708 votes)

Показване на 1–12 от 14 резултата

Какъв прах за пране използвате обикновено? Повечето от нас избират да се доверят на типичните марки на пазара или вземат първия на достъпна цена, който им видят очите. А какво ако ви кажем, че всъщност прахът за пране играе изключително важна роля, от една страна в нашия живот и здравето ни, а от друга – за природата и нейната чистота?

От 30.60 лв.
От 24.60 лв.
ЛавандулаЛавандула
ЦитронелаЦитронела
Мента и лимонМента и лимон
Канела, портокал и карамфилКанела, портокал и карамфил
10.80 лв.69.00 лв.

Ние от Амалина създадохме алтернатива на всички известни до момента перилни препарати. Създадохме сами с натурални български съставки био прах за пране, притежаващ изключителни почистващи качества, но отличаващ се по едно от останалите видове.

Не съдържа вредни химикали и алергени, които освен че изсушават и дразнят кожата, замърсяват сериозно природата и околната среда. Нашият прах за пране е създаден от 100% натурални съставки и освен това се предлага в екологични опаковки.

В следващите редове ще се постараем да ви представим всички качества и ползи на българския био прах за пране и защо си струва точно той да замени препарата, който използвате в момента.

Не дразни кожата и не съдържа опасни съставки

Голяма част от перилните препарати съдържат агресивни почистващи съставки и изкуствени парфюми, които освен че дразнят кожата и я изсушават, но могат да причинят или раздразнят допълнително сериозни кожни заболявания, сред които и атопичен дерматрит.

За разлика от всички тях натуралният био прах за пране, предлаган от Amalina.eu и произведен в България не съдържа нито един вреден или опасен агент. Съставът е изцяло натурален, със доказано нежни и не дразнещи кожата съставки.

Прах за пране със 100% натурални съставки в България

прах за пранеЗа създаването на праха за пране използваме само натурални съставки и не добавяме вредни химикали. За това, ако си търсите алтернативен и 100% натурален перилен препарат – това е вашият избор.

Ето и какво съдържа нашият био прах за пране:

Хлебна сода – позната още и като сода бикарбонат, тя има широко приложение включително и в почистването, поради абразивното си действие. Содата премахва неприятните миризми, отстранява мръсотията, без да уврежда тъканите и цялостно освежава цветовете. Освен това има свойството да омекотява чешмяната вода, грижейки се и за пералнята ви.

Натриев перкарбонат или т. нар. безхлорна белина – представлява химично съединение, получено при кристализация на кислородна вода и натриев карбонат. Идеалното средство за избелване (за това се съдържа само в праха за бяло) и премахване на упорити петна. Избелващите му свойства се активират при взаимодействие с гореща вода над 50 градуса. Благодарение на хипоалергенните си свойства, безхлорната белина е подходяща за пране на бебешки дрехи и бельо.

Растителен сапун – с доказано почистващо, дезинфектиращо и отстраняващо упорити петна и мазнини действие.

Лимонена киселина – за допълнително омекотяване на водата и ефективното отстраняване на котления камък, който често води до проблеми с пералните машини.

Калцирана сода – химично съединение, прилагащо се най-вече в състава на перилните препарати. Има свойството да омекотява водата и да отстранява успешно мръсотията от дрехите.

Морска сол – добавяме я за да засилим почистващия ефект, като освен това тя отстранява ефективно мазните петна по дрехите ви.

Етерични масла – като финален щрих винаги добавяме свежи и натурални етерични масла, с доказани ползи за здравето. Най-често използваме масло от бор или цитронела.

Достига до вас в екологични опаковки с грижа за природата

продукт с каузаНатуралният био прах за пране се съхранява в 100% рециклируеми опаковки. Металните и стъклените шишенца могат да се използват многократно за съхранение, както на перилни и почистващи препарати, така и за различни дребни предмети като щипки за простиране, детски играчки, пирони и дори за хранителни продукти, след обилно измиване.

Не се притеснявайте, те няма да проемат аромат. За разлика от стандартните перилни препарати, сдържащи изкуствени аромати, нашият прах за пране е ароматизиран с етерични масла, чийто ефект бързо изчезва. За да се случи това е необходимо да поставите измитата опаковка отворена на открито. След 24 часа няма да има никакъв аромат и ще можете да я използвате за каквото ви трябва. Хартиените опаковки можете да рециклирате в син контейнер на Екопак.

С доказана ефективност

Много хора са резервирани към био перилните продукти, защото си мислят че те не са достатъчно ефективни и не могат да се справят с почистването и дезинфекцията на дрехите качествено. Нашият био прах за пране ще ви убеди точно в обратното.

Благодарение на комбинацията си от натурални, но доказано ефективни в почистването съставки, прахът за пране се справя отлично с упорити замърсявания и петна от вино, кетчуп и мазнини. Само с едно изпиране дрехите ви са като нови, освежени, дезинфекцирани, без следи от петна или мръсотия, с греещи цветове и свеж натурален аромат. Може да разгледате и нашият нов продукт сапун за петна, точно с тази основна цел.

Защо да изберете био прах за пране от Amalina.eu

  • 100% натурални съставки;
  • Доказана ефективност в почистването и дезинфекцията;
  • Нежен към кожата;
  • С грижа към пералната машина;
  • Екологичен продукт, достъпен в рециклируеми опаковки;

Натурален био прах за пране можете да си закупите от сайта на Amalina.eu. Само сега всички видове почистващи препарати са на промоционални цени. Изберете натуралното и се доверете на българското качество, създадено с любов към здравето и природата.

Прах за пране - ВИДЕО

Често задавани въпроси

Какво съдържа нашият био прах за пране?
Нашият прах за пране съдържа само био съставки, като етерични масла, Натриев перкарбонат, Хлебна сода и т.н. Доверете се на нашите тествани продукти.
Имате ли пакетни придложнеия?
Да, имаме пакетни предложения за вашият дом. Може да ги намерите на сайта с голяма отстъпка.
Доказана ли е ефективността?
Много хора са резервирани към био перилните продукти, защото си мислят че те не са достатъчно ефективни. Нашият био прах за пране ще ви убеди точно в обратното.

Съдържание

0