Спрей за сън

5/5 - (242 votes)

Показване на 2 резултата

Сложете край на трудното заспиване и мъчителното безсъние! Спрей за сън Amalina е 100% натурален продукт, включващ в състава си уникална комбинация стимулираща бързото освобождаване от стреса, естествената релаксация на ума и цялото тяло. Натуралният спрей за сън притежава успокояващо действие, за това се препоръчва за употреба преди сън или по време на медитация. И най-важното – не води до привикване!

13.80 лв.69.00 лв.

Съставки на спрей за сън Amalina

Лавандулов спрей Amalina е разработен с две натурални природни съставки – лавандула и ванилия. Комбинацията притежава отлично успокояващо и релаксиращо действие върху ума и тяло, като същевременно с това не води до привикване и не причинява нежелани реакции, за разлика от медикаментозните продукти, предлагани в аптеките.

Лавандула - Свойства

Спрея за сън от Amalina включва в състава си натурално етерично масло от лавандула. Билката е храстовидно растение, със сиво-зелени стебла и красиви лилави цветове, което произхожда от Близкия изток и Средиземноморието. У нас е култивирана и масово използвана в козметиката и парфюмерията. Поради изключително приятния си аромат тя е позната още от древни времена, когато хората са я използвали за къпане, втриване в косите и тялото и ароматизиране на леглата. Някои народи я използвали и за ритуали и религиозни обичаи. Малко по-късно, по времето на римляните са били открити ползите на растението за успокояване, релаксиране и намаляване на тревожността. спрей за сън - лавандулаЛавандулата е позната още като „Природното средство срещу тревожност“ и това не е случайност. Тя съдържа множество био масла със седативни и отпускащи свойства, които могат да подпомогнат релаксацията на мускулите и цялото тяло, като намалява нервността и спазмите, предизвикани от неволни движения или хиперактивност, причинени от прекалена тревожност или консумация на кофеинови напитки. Според множество изследвания, лавандулата е ефективен природен продукт за лечение на трудно заспиване, безсъние, безпокойство и състояния на тревожност и депресия. Всички тези доказано полезни ефекти се дължат на приятния аромат на етеричното масло, пораждащ релаксиращо усещане и самите физиологични свойства. За това и често билката се използва за ароматерапия като лавандулов спрей или под формата на натурален спрей за сън, в комбинация с други успокояващи съставки. От друга страна, лавандулов спрей Amalina притежава естествени антибактериални, антисептични, противовъзпалителни и противогъбични средства, които помагат в борбата с насекоми и ухапвания, молци и дори бълхи. Натуралният спрей за сън може да се използва и за успокояване на леки кожни изгаряния.

Ванилия – Свойства

Освен натурален екстракт от лавандулово етерично масло, спрей за сън Amalina съдържа и добавен екстракт от ванилия. Подправката е известна в кулинарията и най-вече приготвянето на неустоими сладкиши поради силния си и, да бъдем честни, успокояващ и навяващ уют аромат. Не случайно голяма част от натуралните ароматизанти включват точно ванилия. Освен уникалния си аромат, ванилията притежава и доказани антиоксидантни качества, които намаляват оксидативния стрес, натрупан в клетките и нормализират естественото протичане на процесите в организма. Комбинацията от лавандула и ванилия в спрея за сън ефективно успокоява тялото и ума, като същевременно с това притежава и освежаващо и тонизиращо свойство.

За какво можем да използваме спрея за сън

Основно приложението на спрей за сън Amalina е за справяне с напрегнатостта и тревожността, причиняващи трудно заспиване и безсъние. Продуктът е подходящ за ароматизиране на:
  • Помещението или възглавницата за по-добър сън и против безсъние;
  • Шал или постелка преди медитация за подобряване на релаксацията и усилване на вибрациите;
  • Гардероб и дрехи против молци;
  • Постелката на домашния любимец за ефективно справяне с бълхите;

Начин на употреба

Спрей за сън Amalina се използва лесно и винаги, когато имате нужда от него. За да се възползвате от успокояващото действие на лавандулата, напръскайте спалнята, леглото или възглавницата си за по-добър сън и справяне с безсънието. Може да се използва и за създаване на релаксираща атмосфера при практикуване на йога или медитация. Спреят за сън може да ви помогне и ефективно в борбата с молци и бълхи. За целта напръскайте гардероба, дрехите си или леглото на домашния любимец и се отървете веднъж завинаги от досадните насекоми.

Спрей за сън цена

Ще откриете лавандуловия спрей в магазина на Amalina сега на специална ниска цена. Възползвайте се още днес от уникалната оферта и вземете успокояващ спрей за ефективна борба с безсънието изгодно и директно от производител.

Защо да изберем Amalina.eu

Amalina.eu е български производител на натурални почистващи продукти, сред които био прах за пране, омекотител, препарат за петна и съдомиялна, сапун за петна и т.н. Всички наши продукти произвеждаме с много любов от природата и с грижа към нея, като на първо място винаги гарантираме тяхната безопасност за хора с чувствителна кожа и алергии. Спрей за сън Amalina.eu e най-новото допълнение сред продуктите ни, създадено изцяло от естествени съставки, които не водят до привикване и нямат странични ефекти. Освен това са и доказано ефективни в борбата с безсънието и притежават успокояващ и релаксиращ ефект, който ще ви помогне да отпуснете ума и тялото си. Нашият лавандулов спрей за сън можете да откриете в магазина на Amalina.eu сега на специална цена и с допълнителен промо код за отстъпки при поръчки над 20 лв. Очакваме ви!

Видео за нашият спрей за сън

Често задавани въпроси

Какво съдържа спрея за сън на Амалина?
Нашият спрей за сън е на био основа и напълно натурален. Основните му съставки са Вода, Лавандулово масло, Хранителен аромат Ванилия, Етилов алкохол и солюбилизатор.
На какво ухае?
Аромата на спрея за сън е Лавандула и ванилия, като се предлага в стъклена бутилка от 100 мл.
Доказана ли е ефективността?
Много хора бяха резервирани към био продуктите, но дори и при този нов продукт, останаха изненадани от качеството и ефективността му.

Съдържание

0