На всяка от нас ни се е случвало да предприемем цялостно почистване и пране у дома и да не разполага с точно определен продукт. Неприятно е! За това е време да направим класация на най-подходящите натурални и екологични перални продукти, с които всяка добра домакиня трябва да разполага под ръка.

Прах за пране

мента и лимонПо рафтовете в магазините ще откриете огромно разнообразие от предложения и с различни качества. Някои от тях са специално предназначени за цветно пране, други за бяло, а трети – за специални тъкани. Най-лесен за употреба в пералня е гелът, но той е по-скъп. Най-евтин и изгоден е прахът за пране. Не забравяйте, че цената не винаги е показател за качеството на препарата.

Всички те почистват добре, но съдържат редица вредни и дразнещи химични съставки, които понякога не се препоръчват за употреба, особено ако имате малко дете или сте човек с чувствителна кожа. Твърде агресивните съставки в редица популярни прахове за пране изсушават кожата, предизвикват алергии и различни видове дразнения.

За това, ако страдате от кожни раздразнения или ще перете основно бебешки и детски дрехи, то нашият съвет е да изберете не толкова агресивен прах за пране. Отлично и 100% натурално решение е прахът за пране Amalina, който съдържа напълно естествени съставки и етерични масла. С него дрехите ви ще бъдат искрящо чисти, а кожата ви – нежна и здрава, без раздразнения.

Препарат за отстраняване на петна

препарат за петна АмалинаНито една домакиня не може да се справи качествено с отстраняването на упорити петна от мазнина, оцветяващи храни и напитки. Трябва ви качествено решение, което да бъде достатъчно силно за да се справи със замърсяванията, но и същевременно с това да бъде нежно към кожата и да не предизвиква сухота и неприятни раздразнения.

И тук имаме решение и то е препаратът за петна Amalina. Разработен на основата на качествен растителен сапун и съдържащ само 5% ПАВ, той е идеален избор за тези от вас, които често перат бебешко, детски дрехи, страдат от кожни заболявания или имат чувствителна кожа. Препаратът за отстраняване на петна е изключително ефективен в качественото отстраняване на петна, освен това се използва лесно. Необходимо е да намокрите предварително дрехата, да добавите достатъчно количество от препарата и да го разтъркате така, че да образува гъста пяна. Оставете го да преседи така около 15-тина минути, след което изперете дрехите както обикновено.

Омекотител

омекотител за пране бор 200Неговата роля е да отстрани наслагванията от прах за пране по тъканите и да направи дрехите ви меки и приятно ухаещи. По магазините ще откриете огромно разнообразие от предложения, но ако си търсите натурален и качествен омекотител с ненатрапчив естествен аромат, то имаме какво да ви предложим.

Омекотителят за пране Amalina включва в състава си единствено натурални съставки, сред които лимонена киселина, етерично масло и натурален солюбилизатор. Продуктът е нежен към кожата и подходящ за хора с кожни заболявания, както и за такива с чувствителна кожа. Подходящ за бебешки дрехи и бельо, както и за бяло и цветно пране.

Препарат за съдомиялна

Време е за екологични решения. Вече всяка домакиня може да замени битовата химия с качествен биоразградим и напълно натурален препарат за съдомиялна Amalina. Той оставя съдовете чисти, грижи се за машината и същевременно с това не е вреден за околната среда, тъй като не съдържа никакви вредни химикали. Освен всичко това е и икономичен и на изгодна цена, както всички останали продукти на Amalina, които ще откриете в нашия сайт.

4.5/5 - (102 votes)

2 thoughts on “4 важни продукта за една домакиня

  1. Олга Люцканова says:

    Откривам ви случайно. Не мога да открия
    1.комплект с всичките продукти
    2.Видях от видеата как се работи с праха и омекотителя,от блога четох за препарата за петна,но препарата за съдомиална ….нищо
    3. Живея в район с много варовита вода и дали са подходящи препаратите ви?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0