Природата – Дала и неспираща да дава живот, превърнала се в дом на богато разнообразие от животински и растителни видове, създала причудливи форми и образувания, едновременно силна, великолепна и на моменти истински плашеща. Жизненоважна за оцеляването на всеки един живот на планетата Земя, включително и на нас, хората.

Независимо дали сте заклет природолюбител или просто ентусиаст, който обича да отдъхва на чист въздух през свободното си време – отговорността за опазването на природата в естествения ѝ вид, такъв какъвто го познаваме е на всеки един от нас. Ще се изненадате да разберете, че само една малка и на пръв поглед незначителна промяна в ежедневните ни навици има силата да окаже огромен положителен ефект върху околната среда.

Да се погрижим за природата още днес с био продукти за пране!

Знаете ли, че всеки път с пускането на пералнята освобождаваме в околната среда редица вредни химикали? Голяма част от традиционно използваните перилни препарати съдържат повърхностно активни вещества (ПАВ) – вид агресивни химикали, заедно с множество токсични агенти и вредни изкуствени ароматизанти. Чрез отпадъчните води, изхвърляни от всяко домакинство всички те попадат в почвата и разрушават естествената среда на живот на хиляди видове полезни микроорганизми, растения и животни. Едно на пръв поглед елементарно ежедневно задължение, като прането е способно на толкова много вреди.

Време е за промяна! И тя започва с използването на натурални био продукти – прах за пране, омекотител и сапун за петна, всички със 100% натурален състав, създадени от природата, с любов към нея и с грижа за нейното опазване.

Разработените от нас био продукти за пране не съдържат агресивни химикали, токсични съединения и изкуствени ароматизанти, влияещи негативно върху околната среда и биоразнообразието. Те съдържат органични почистващи съединения, доказали своята ефективност през вековете, които веднага след като попаднат в почвата се разграждат, без да оказват негативен ефект върху природата.

Нещо повече – всички наши продукти са достъпни в 100% рециклируеми опаковки, подходящи за многократна употреба. Ето така само една малка промяна в ежедневието е способна да намали замърсяването на околната среда и носи множество безспорни екологични ползи.

Био продукти за пране от Amalina – Гарантирано чисто пране и по-малко вредни вещества в околната среда

Всички био продукти за пране са с внимателно селектирани натурални съставки, с доказан ефект в отстраняването на мръсотия, упорити петна и миризми. Те се справят с лекота в изпирането на силно замърсени дрехи, като същевременно с това не отделят вредни вещества в околната среда и са нежни към кожата, което ги прави в подходящ избор за новородени и деца, както и хора с чувствителна кожа или страдащи от кожни заболявания. След всяко изпиране с био продукти за пране дрехите стават чисти, запазват наситеността на цвета си и ухаят свежо, благодарение на добавеното в състава натурално етерично масло.

Време е да се погрижим за доброто на Природата – нашият дом. С натурални перилни продукти, произведени в България от Amalina!

Оценка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0