Петната. Ужас за всеки, щом ги види по любимата си дреха. Петна от мазнина, кафе, вино, кетчуп, ръжда, моторно масло, грес, смола и още много други ни принуждават да търсим спешни решения и да изчитаме стотици материали, някои от които пълни с не чак толкова ефективни решения за да се справим с досадния проблем и да изчистим петната от дрехата. Други предложения пък са твърде агресивни и въпреки, че се справят с отстраняването на петната, оставят грозни избелели петна на мястото им, което ни съсипва деня.

Но почакайте! Преди да сте се отчаяли съвсем, с убеждението, че най-хубавата ви блуза или страхотният бял панталон, подарък за рождения ви ден са съсипани напълно ще побързаме да ви кажем, че решение има! И то доста добро и ефективно от твърде агресивните препарати, които ще откриете по магазините или неефективните предложения с подръчни средства. Представяме ви препаратът за петна на Amalina, изработен ръчно от хума и с добавен приятен аромат от етерично масло.

Ето как да се справите с петната:

Продуктът за петна на Amalina действа бързо и се прилага лесно. Как да използвате продукта, ще разберете на практика от Tik Tok акаунта на Amalina или директно на нашата страница по-долу. Освен полезни видеа, тук ще откриете и множество забавни предложения, които ще освежат деня ви.

Необходимо е предварително да намокрите дрехата и да натъркате със сапуна в областта, където са досадните петна. След това оставете да подейства за около 15-тина минутки и пуснете дрехата си в пералнята, както обичайно. Резултатът определено ще качи усмивка на лицето ви!

При много упорити замърсявания и петна можете да използвате сапуна повторно.

Препарат за петна и не само

Освен за премахването на упорити замърсявания и петна по дрехите, препарата за петна от хума е подходящ също така и за премахване на петна от други повърхности, както неведнъж сме показвали в нашият TikTok канал. От векове хумата е позната на хората с уникалните си полезни свойства.

Хумата е обработена лечебна глина, богата на множество полезни витамини и минерали, включително желязо, магнезий и калций, които действат регенериращо върху кожата и възстановяват здравината и еластичността ѝ. Всички тези полезни съставки, съдържащи се в сапуна от хума нежно ексфолират кожата, премахвайки замърсяванията и мъртвите клетки в дълбочина и стимулират кръвообращението. Редовната употреба на сапуна за петна отпушва порите и прави кожата гладка, възстановена и нежна.

Така, че освен като ефективно средство за борба с досадните петна по любимите ви дрехи, можете да използвате ръчно изработения био препарат на Amalina и в ежедневието си. Нещо повече, той ще ви помогне да се справите и с проблемната кожа.

Много хора с чувствителна кожа, както и такива с различни заболявания, като суха и раздразнителна кожа или атопичен дерматит се чудят към какъв недразнещ сапун или препарат за миене да се насочат. Препарата за петна с хума от Amalina е идеалното решение, тъй като той е със 100% натурален състав и не съдържа добавени изкуствени аромати – приятният му аромат се дължи на добавеното етерично масло Цитронела. Той не дразни кожата и се справя повече от ефективно с почистването ѝ от излишната мазнина и замърсявания.

Ръчно изработен препарат за петна ще откриете на специална промо цена в удобно разработената платформа на Amalina. Очакваме ви!

4/5 - (2 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0