Както знаете, ние от Amalina.eu, живо се интересуваме от екологично чистата грижа. Без значение дали е за дома, бита или красотата, ние винаги се придържаме към природосъобразното.
Всички знаем рецепти за хубост от нашите баби и майки. Обикновени са лесни, бюджетни и понякога мистични, също като фолклорните приказки.

Днес наричаме тези наследени умения- хакове. Рициновото масло често присъства тези клипчета, на които попадаме докато скролваме.

Ето някои ползи от рициновото масло

  1. Ефикасен метод срещу гъбични инфекции.
  2. Антибактериално средство за борба с акнето
  3. Увеличава циркулацията.
  4. Стимулира растежа на косата.
  5. Хидратира косата, помага срещу накъсвания.
  6. Балансира хормоните.
  7. Детоксикира и подпомага лимфната система.
  8. Облекчава мускулни и ставни болки,

Преди да вземем решение дали включим рициновото масло в дневната си рутина, трябва да изясним още нещо. В забързаното ежедневие всички търсим преки пътища към получаването на желаните продукти. Какво по-удобно от това да поръчаме бутилчица от вълшебното масло от аптеката? Уви това не е най-добрият вариант.

 

 

Разновидностите на продукта от аптечната мрежа са с намалена ефективност. Ние от Амалина препоръчваме студено пресовано рициново масло. Можете да го намерите в „био“ магазините.

И въпреки всичко не бива да забравяме, че каквото и да правим чертите на младостта все някога ще се изтрият от лицата ни. Черното ще избледнее от косите ни. Накрая на деня важно си остава това, което сме посели във душите си или, ако щете дори начинът, по който сме подредили домовете ни.

С грижа не само за чистотата, но и за здравето и уюта. Не е ли това, типично за приветливата душа- уют и чистота? В този стремеж, можете да ни се доверите.

Тони от Амалина:
Защото хармонията на човека с майката природа ни е важна. Защото чистотата ни е важна и на дрехите и на душите.

3.7/5 - (9 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0