Неповторим е уюта на коледните празници, които след дълго очакване отново пристъпват към прага ни. С наближаването им започва и трескавата подготовка за празненствата и пищното посрещане на Коледа и Новата година, с пожелания за здраве и берекет във всеки дом.

Вдъхновени от зареждащата празнична тръпка, ние от Amalina разработихме био прах за пране с аромат на вкусни коледни сладки, който ще те зареди със силен празничен дух и добро настроение.

Защо натуралният прах за пране Amalina да бъде твоя избор?

Всички перилни и почистващи продукти, разработени лично от нас са на 100% натурални и биоразградими, не съдържат никакви вредни вещества и алергени, което ги прави изключително подходящи за хора с чувствителна кожа, както и за деца и новородени. За разлика от останалите перилни препарати, които са твърде агресивни към кожата, прахът за пране на Amalina не съдържа амониев сулфат, канцерогенни вещества и изкуствени ароматизанти, които доказано могат да причинят дихателни проблеми, кожни раздразнения и дори сериозни заболявания.

Нашият био прах за пране с аромат на коледни сладки е разработен от природата и с мисъл за нея. Неговият натурален състав включва напълно безопасни съставки, които не вредят на хората и околната среда – готварска и калцирана сода, морска сол, растителен сапун и етерични масла, чийто аромат не дразни дихателните пътища и кожата, но е достатъчно силен за да освежи прането ви и да изпълни дома ви с приятен естествен аромат.

За разлика от много други перилни препарати, натуралният прах за пране на Amalina не съдържа добавени фосфати, които попадайки в околната среда разрушават екосистемите и организмите в тях, причинявайки сериозни последствия. И за да сведем до минимум замърсяването на природата, произвеждаме праха в 100% рециклируеми метални опаковки, които можеш да използвате отново и отново след измиване. А когато вече няма за какво да ти влязат в употреба, можеш спокойно да ги рециклираш и те отново да се използват в производството на натурален прах за пране, създаден с мисъл към човека и природата.

Да посрещнем най-светлите празници от година с аромат на КОЛЕДНИ СЛАДКИ

Заредени с приятно настроение и празничен дух, ние от Amalina с огромно удоволствие ти представяме най-новия си продукт – натурален прах за пране с аромат на коледни сладки. Него разработихме с помощта на специално подбрана комбинация етерични масла от канела, портокал и лек полъх на карамфил. Събрани в едно, добавените аромати пресъздават привлекателния мирис на прясно изпечени домашни сладки за Коледа, които със сигурност ще те върнат отново към спомените на любимото детство. Ароматът е достатъчно силен за да изпълни всеки дом със свежест и много зареждащо празнично настроение.

Време е подготовката за зимните празници да започне. Новият прах за пране Amalina с аромат на коледни сладки създадохме за да ти помогнем в това начинание.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0